Stærk salsa med tomat og chili
En frisk salsa smager godt som dip til sprøde tortillachips eller som tilbehør til andet mexicansk mad.

0-30 min.
(1)
10. november 2020 af Skovdal NordicFoto: Skovdal Nordic
Ingredienser
personer
Stærk salsa med tomat og chili
- mellemstore tomater
- 3
- lille rødløg
- 1
- hvidløg
- 1 fed
- friske røde chilier
- 1
- limefrugter
- 1
- olivenolie
- 2 spsk.
- frisk koriander
- 50 g
- salt
- 1 tsk.
- sukker
- 1 tsk.
Sådan gør du
Stærk salsa med tomat og chili
Skyl tomater. Pil rødløg og hvidløg. Rens chili. Hak det hele meget fint med en skarp kniv, og læg det i en skål.
Pres limesaft over tomatblandingen, og vend olie i.
Hak koriander groft, og vend det i salsaen sammen med salt og sukker.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner