Stærk salsa med tomat og chili
10. november 2020
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
En frisk salsa smager godt som dip til sprøde tortillachips eller som tilbehør til andet mexicansk mad.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl tomater. Pil rødløg og hvidløg. Rens chili. Hak det hele meget fint med en skarp kniv, og læg det i en skål.
Pres limesaft over tomatblandingen, og vend olie i.
Hak koriander groft, og vend det i salsaen sammen med salt og sukker.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk