Stærk salsa med tomat og chili

En frisk salsa smager godt som dip til sprøde tortillachips eller som tilbehør til andet mexicansk mad.

Stærk salsa med tomat og chili
0-30 min.

(1)

10. november 2020 af Skovdal NordicFoto: Skovdal Nordic

Ingredienser

personer

Stærk salsa med tomat og chili

mellemstore tomater
3
lille rødløg
1
hvidløg
1 fed
friske røde chilier
1
limefrugter
1
olivenolie
2 spsk.
frisk koriander
50 g
salt
1 tsk.
sukker
1 tsk.

Sådan gør du

Stærk salsa med tomat og chili

Skyl tomater. Pil rødløg og hvidløg. Rens chili. Hak det hele meget fint med en skarp kniv, og læg det i en skål.
Pres limesaft over tomatblandingen, og vend olie i.
Hak koriander groft, og vend det i salsaen sammen med salt og sukker.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'