Stærk salsa med tomat og chili

10. november 2020 af .

Foto: Skovdal Nordic

En frisk salsa smager godt som dip til sprøde tortillachips eller som tilbehør til andet mexicansk mad.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl tomater. Pil rødløg og hvidløg. Rens chili. Hak det hele meget fint med en skarp kniv, og læg det i en skål.
Pres limesaft over tomatblandingen, og vend olie i.
Hak koriander groft, og vend det i salsaen sammen med salt og sukker.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar