Squashtærte med majs og champignoner

28. august 2019 af .

Foto: Stine Christiansen

En grøntsagstærte er nem og dejlig sommermad, som de fleste kan lide.

Ingredienser

Udstyr

1 tærteform med løs bund, 24-26 cm i diameter

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Rul tærtedejen ud, og læg den i tærteformen.
Pil løg, og skær det i tynde skiver. Rens champignoner, og skær dem i skiver. Skyl og afdryp majs. Skyl squash, og skær den i skiver. Flæk chili, skrab kernerne ud, og hak den fint.
Opvarm en pande med smør, og steg først løgskiverne i 2 minutter. Tilsæt champignoner, majs, squash og chili, og steg det hele på panden i ca. 5 minutter. Krydr med timian, salt og peber, og tag panden af varmen.
Slå æggene ud i en skål, og tilsæt hytteost. Rør det godt sammen, og krydr med salt og peber. Fordel alle grøntsagerne i tærtebunden, og hæld æggeblandingen over.
Bag tærten i ovnen i 30 minutter, til fyldet er fast, og tærtedejen er sprød i kanterne.
Skær salathovederne i halve på langs, skyl dem, og dup dem tørre. Opvarm en (grill)pande med olie, og steg salaterne med skærefladen nedad i 1-2 minutter. Vend dem, og steg dem kort på den anden side. Krydr med salt.
Servér tærten med frisk basilikum på toppen og grillet hjertesalat som tilbehør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar