Squashsuppe med mynte
20. september 2018
af
Louisa Lorang.
Foto: Aller Media
Flot lysegrøn squashsuppe med mandler, mynte og gedeost. Den salte gedeost er skøn i denne simple suppe, der kan laves på blot 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil og hak løg og hvidløg. Skyl og riv squashen. Steg løg og hvidløg i olie i en varm gryde.
Tilsæt revet squash, og lad den stege med kort – ingen af delene skal tage farve.
Tilsæt bouillon og mandler, og lad suppen simre under låg i ca. 15 minutter.
Tilsæt mynte, og blend suppen med en stavblender. Smag til med salt og peber.
Anret suppen med gedeost i og lidt mynte til pynt. Servér straks, evt. med brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk