Squashspaghetti med tomater og ricotta
5. november 2019
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Det tager ingen tid at lave en lækker omgang squashspaghetti, og det smager forrygende sammen med tomater og ost.
Ingredienser
Udstyr
Evt. en spiralizer
Sådan gør du
Riv squashen til lange strimler, der ligner spaghetti. Brug gerne en spiralizer.
Skær tomaterne i mindre stykker, og lynsteg dem i olie sammen med knust hvidløg. Smag til med salt og peber,
Giv squashstrimlerne et hurtigt opkog. Fordel dem på tallerkenerne, og hæld de lynstegte tomater på. Kom ricottaen på toppen sammen med et godt drys basilikum.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk