Squashspaghetti med tomater og persillepesto

Squashspaghetti er et grønt, sundt og velsmagende alternativ til den almindelige spaghetti, og det tager ingen tid at lave. Servér det med lige det tilbehør, du kan lide.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl, pluk og tør persillen. Rist hasselnødderne på en tør pande, til de dufter, og gnid de brune hinder af. Blend persille, hvidløg og olivenolie sammen i en foodprocessor til en grov masse. Tilsæt hasselnødderne og friskrevet parmesan, og blend igen. Pestoen må gerne være lidt grov. Smag den til med salt og peber.
Skyl squashene, og skær dem i lange, tynde spaghettistrimler.
Skyl tomaterne, og hak dem groft. Rist dem i olivenolie i en gryde ved god varme.
Tilsæt ca. halvdelen af persillepestoen sammen med squashspaghettien, og vend det sammen i gryden ved god varme. Smag retten til med salt og peber.
Servér squashspaghettien med parmesan høvlet i flager, lunet brød og resten af pestoen.

Tip!

Når squash skal skæres i tynde strimler, er det nemmest at bruge en spiral slicer eller et mandolinjern.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
1. juni 2018 af .

Foto: Stine Christiansen, Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar