Squashspaghetti
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Har du lyst til at prøve et sundere alternativ til pasta? Så er squashspaghetti måske noget for dig.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl squash, og riv den i lange strimler. Du kan enten bruge et rivejern, et mandolinjern eller en “spiralizer”.
Servér som tilbehør til retter, hvor du ellers ville servere almindelig kogt spaghetti eller pasta, fx til spaghetti bolognese, kødboller i tomatsauce eller sammen med lynstegte grøntsager og stegt laks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk