Squashspaghetti

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Har du lyst til at prøve et sundere alternativ til pasta? Så er squashspaghetti måske noget for dig.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl squash, og riv den i lange strimler. Du kan enten bruge et rivejern, et mandolinjern eller en “spiralizer”.
Servér som tilbehør til retter, hvor du ellers ville servere almindelig kogt spaghetti eller pasta, fx til spaghetti bolognese, kødboller i tomatsauce eller sammen med lynstegte grøntsager og stegt laks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar