Squashsalat med kikærter og tun

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Salaten mætter godt og er lækker som frokost på farten, f.eks. som fyld i en grov sandwich.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl squashen. Skær den i meget tynde skiver på langs, gerne på et mandolinjern. Pil løget, og hak det fint. Riv citronskallen fint, og pres saften.
Bland løg med squashskiverne, dryp citronsaft og olie over, og krydr med salt og peber. Lad salaten trække 5 minutter.
Afdryp kikærterne, og vend dem i squashblandingen. Fordel tunen over salaten, og pynt med klippet karse og citronskal.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar