Squashsalat med kikærter og tun
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Salaten mætter godt og er lækker som frokost på farten, f.eks. som fyld i en grov sandwich.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl squashen. Skær den i meget tynde skiver på langs, gerne på et mandolinjern. Pil løget, og hak det fint. Riv citronskallen fint, og pres saften.
Bland løg med squashskiverne, dryp citronsaft og olie over, og krydr med salt og peber. Lad salaten trække 5 minutter.
Afdryp kikærterne, og vend dem i squashblandingen. Fordel tunen over salaten, og pynt med klippet karse og citronskal.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk