Squashruller med ricotta bagt i tomatsauce
27. januar 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Servér de saftige squashruller for sig selv eller som tilbehør.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær squash i tynde skiver på langs. Brug gerne en ostehøvl eller et mandolinjern, så du får ca. 32 pæne skiver i alt. Blanchér skiverne i kogende vand, og skyl dem straks efter i koldt vand.
Hak hvidløg fint. Bland tomatpassata, hakket hvidløg, salt og peber, og fordel det i et lille ovnfast fad.
Tænd ovnen på 200°. Skyl og hak oregano, og snit forårsløg fint. Blanchér grønkålen i kogende vand, og rør den herefter sammen med ricotta, æg, oregano og fintsnittede forårsløg. Krydr med salt og peber, og fordel blandingen på squashstrimlerne. Rul stykkerne sammen til små roulader. Stil dem ned i tomatsaucen, drys med mozzarella, og bag dem i ca. 15 minutter, til osten er smeltet, og squashen er mør.
Servér gerne med groft brød eller som tilbehør til aftensmaden.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk