Squashruller med pikantost

15. juli 2019 af .

Foto: Skovdal Nordic

Sprøde grøntsagsstænger pakket ind i squashbånd og fyldt med cremet pikantost. Nem forret, der ikke engang skal tilberedes.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær squashen i brede strimler, og skær gulerødder og bladselleri i fine strimler. Bræk grissinierne over i halve.
Smør halvdelen af squashstrimlerne med pikantost, og læg dem sammen to og to.
Læg grøntsager, salat, finthakket purløg og grissinier på hver squashstrimmel, og rul dem sammen.
Anret 3 små fyldte squashruller på hver tallerken, og servér evt. med brød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar