Squashruller med pikantost
15. juli 2019
af
Inge Skovdal.
Foto: Skovdal Nordic
Sprøde grøntsagsstænger pakket ind i squashbånd og fyldt med cremet pikantost. Nem forret, der ikke engang skal tilberedes.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær squashen i brede strimler, og skær gulerødder og bladselleri i fine strimler. Bræk grissinierne over i halve.
Smør halvdelen af squashstrimlerne med pikantost, og læg dem sammen to og to.
Læg grøntsager, salat, finthakket purløg og grissinier på hver squashstrimmel, og rul dem sammen.
Anret 3 små fyldte squashruller på hver tallerken, og servér evt. med brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk