Squashpakker med kyllingefars og tomatsauce
20. september 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Tynde skiver squash pakket omkring en fars af kylling og urter er lækker hverdagsmad!
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 175°. Skyl squashene, og skær dem i lange tynde strimler, f.eks. på et mandolinjern eller med en ostehøvl.
Giv squashstrimlerne et hurtigt opkog i en gryde med kogende vand, skyl dem i koldt vand, og afdryp.
Bland hakket kylling og salt i en skål. Tilsæt pillet og presset hvidløg, skyllet og hakket persille og oregano, rasp og mozzarella, og bland godt sammen.
Form farsen til små kugler svarende til antallet at squashskiver. Pak farsen ind i squash, og læg dem i et ovnfast fad. Hæld bouillon ved, og bag dem i ovnen i ca. 15 minutter.
Skyl og flæk chilien, skrab kernerne ud, og hak den fint. Bland chili med olie og hakkede tomater. Smag tomatsaucen til med eddike, honning, salt og peber.
Servér de små squashpakker til den kolde tomatsauce.
Tip!
Squashpakkerne kan nydes både varme og kolde, så gem evt. et par til madpakken.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk