Squashlasagne med gedeost
10. november 2020
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Der er ekstra bid i den her vegetarlasagne, for lagene består både af pastaplader og squash. For også at give smagen et ekstra pift er der godt med gedeost i.
Ingredienser
Sådan gør du
Bland olivenolie, salt og presset hvidløg. Skær squash i ca. 1 cm tykke skiver på den lange led. Smør squashskiverne på begge sider med hvidløgsolien, og steg dem ca. 2 minutter på hver side på en varm pande.
Smør et ovnfast fad, og læg 1/3 af squashskiverne i bunden. Skær tomater i skiver, og læg 1/3 af dem ovenpå.
Drys med peber og lidt tørret basilikum. Fordel 1/3 af gedeosten over.
Læg et lag lasagneplader ovenpå, og fortsæt med skiftevis at lægge lag af squash/tomater, krydderi, ost og lasagneplader.
Hæld flasken med mosede tomater over lasagnen, drys med cheddarost, og bag retten ved 200° i 25-30 minutter.
Servér med frisk basilikum og en grøn salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk