Squashkage med valnødder

En saftig og lækker sqaushkage med blød flødeostecreme på toppen – perfekt til eftermiddagskaffen.

Ingredienser

Udstyr

en firkantet bageform, ca. 24 x 24 cm

Sådan gør du

Pisk æg og sukker luftigt. Si hvedemel, bagepulver, salt, kanel og kardemomme i æggemassen. Hak valnødder og chokolade groft, og vend det i dejen.
Riv squashen og skallen af citronen, og pres saften af citronen. Vend squash, revet citronskal, halvdelen af citronsaften og olien i dejen.
Hæld dejen i en firkantet form, der måler ca. 24 x 24 cm, beklædt med bagepapir. Bag kagen i ovnen ved 200° i ca. 35 minutter. Lad den afkøle helt.
Pisk flødeost, græsk yoghurt, flormelis og resten af citronsaften sammen. Fordel cremen over den afkølede kage med en paletkniv. Riv evt. lidt citronskal over.
Skær kagen ud i firkanter, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
27. marts 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar