Squashdeller med halloumi
6. juni 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Hallouimi er kendt som ostens svar på bacon, da den er salt og har en fyldig smag. Her er den blendet i lækre squashdeller.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skyl squashen, og pil løget, og skær begge dele i grove stykker. Skær også halloumien i grove stykker. Pil hvidløgene.
Blend det hele hurtigt sammen med ærter og æg i en foodprocessor Tilsæt rasp, og blend igen til en formbar fars. Krydr med salt og peber.
Form farsen til ca. 16 frikadeller, og sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bag dem i ovnen i ca. 15 minutter, vend dem, og bag dem i yderligere 10-15 minutter, til de er let gyldne og gennemstegte.
Skyl salaten, og snit den groft. Anret den på et lille fad med ærter og plukket mynte. Dryp med olie og eddike, og krydr med salt og peber.
Servér straks squashfrikadeller med salat, citron og evt. brød.
Tip!
Dellerne er også super gode kolde, så brug dem i madpakken eller i en salat til frokost.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk