Squashblinis med ricotta og parmaskinke
3. juli 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Lækre blinis af squash, der bliver forkælet af ricottacreme og parmaskinke. Det er en perfekt lille forret, der kun tager 15 minutter at forberede.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør ricottaen med karry, paprika, salt og peber. Skyl squashen, og riv den groft.
Pisk æggene med majsstivelse, og tilsæt ricottablandingen, revet squash og lidt hakket mynte.
Varm en pande op med solsikkeolie og smør.
Steg små blinis gyldne i 3-4 minutter på begge sider ved middel varme.
Nyd blinierne med ricotta og parmaskinke på.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på blinis med stenbiderrogn