Squash-spaghetti med panerede torskebites
7. juli 2021
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Torsk bliver ekstra lækker, når den bliver skåret i mindre stykker, og de får en tur i panering. Her får de sprøde torskestykker selskab af ekstra fuldkorn og grøntsager på tallerken.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær tynde strimler af squashen i f.eks. en spiralizer eller på et mandolinjern. Kog spaghettien i en gryde efter anvisning på pakken.
Tilsæt squash og salt i pastaen, når det er 2 minutter tilbage, til pastaen er færdig. Hæld vandet fra pastaen, når den har kogt færdigt.
Skær torsken i mindre stykker, ca. 4 x 4 cm. Bland begge slags mel, salt og peber på en stor tallerken. Hæld mælken i en skål.
Vend fisken i mælk. Vend derefter fisken i paneringen med mel. Tryk paneringen fast på fisken med fingrene, og læg den på en tallerken, til alle stykker fisk er paneret.
Steg torsken i olie på en pande, til den er gylden og gennemstegt.
Bland hytteost og friskpresset citronsaft i en skål. Skyl dilden, og hak den fint. Vend dilden i hytteosten, og smag den til med salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk