Squash-spaghetti med panerede torskebites

7. juli 2021 af .

Foto: Skovdal Nordic

Torsk bliver ekstra lækker, når den bliver skåret i mindre stykker, og de får en tur i panering. Her får de sprøde torskestykker selskab af ekstra fuldkorn og grøntsager på tallerken.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær tynde strimler af squashen i f.eks. en spiralizer eller på et mandolinjern. Kog spaghettien i en gryde efter anvisning på pakken.
Tilsæt squash og salt i pastaen, når det er 2 minutter tilbage, til pastaen er færdig. Hæld vandet fra pastaen, når den har kogt færdigt.
Skær torsken i mindre stykker, ca. 4 x 4 cm. Bland begge slags mel, salt og peber på en stor tallerken. Hæld mælken i en skål.
Vend fisken i mælk. Vend derefter fisken i paneringen med mel. Tryk paneringen fast på fisken med fingrene, og læg den på en tallerken, til alle stykker fisk er paneret.
Steg torsken i olie på en pande, til den er gylden og gennemstegt.
Bland hytteost og friskpresset citronsaft i en skål. Skyl dilden, og hak den fint. Vend dilden i hytteosten, og smag den til med salt og peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar