Squash-røsti
21. juli 2022
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Servér små, sprøde røsti lavet af squash og kartofler som en delikat snack inden middagen eller brug dem som tilbehør.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og riv dem groft. Skyl dem i koldt vand, og pres væden fra. Skyl squashen, og riv den groft. Skyl og hak persillen.
Bland revet kartoffel, squash, persille og presset hvidløg sammen i en skål. Tilsæt mel og æg, og krydr med salt og peber. Bland godt sammen, og lad grøntsagsfarsen hvile i 10 minutter.
Form farsen til 8 flade røsti, og steg dem i olie på en pande ved middel varme i 4 minutter på hver side.
Skyl og hak estragonen fint. Pil og pres hvidløget. Afdryp cornichonerne, og hak dem fint.
Rør estragon sammen med hvidløg, cornichoner og yoghurt i en skål, og krydr med salt og peber. Servér squash-røstiene med estragondressingen og evt. brød og salat.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk