Squash-fritter med 3 slags dip

30. juni 2023 af .

Foto: RIkke Westesen

Skift fredagsslikket ud med panerede fritter lavet af squash og bagt i ovnen, og servér dem med hele 3 slags dip. Smager også skønt som tilbehør til f.eks. fisk eller kylling.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 220° varmluft. Skyl squashene, og skær dem i fritter.
Pisk æg sammen med salt og peber i en skål. Bland rasp sammen med revet parmesan på en tallerken eller i en bakke.
Vend fritterne i først en skål med mel, derefter i pisket æg og til sidst i rasp. Bred dem ud i ét lag på bagepapir på en bageplade, og bag dem i ovnen i 20-25 minutter, til de er gyldne og sprøde. Vend dem et par gange undervejs.
Pisk kærnmælk og mayonnaise sammen med et piskeris eller en gaffel i en skål.
Skyl og flæk jalapenoen, og skrab kernerne ud med en teske. Hak jalapenoen fint. Skyl forårsløget, og hak det fint. Rør jalapeno og forårsløg i dressingen, og smag til med salt og peber.
Rør mayonnaise sammen med pillet og fintrevet hvidløg i en skål, og tilsæt fintrevet parmesan. Smag til med eddike og salt.
Rør ketchup sammen med tabasco og peberrod, og smag til med eddike og citronsaft. Servér squash-fritter med de 3 slags dip.

Tip!

Du kan lave fritterne med alle mulige grøntsager, f.eks. selleri eller grønne bønner.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar