Squash-æggekage med majs, bacon og purløg

16. oktober 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Æggekage smager altid skønt, og så er den tilmed både nem og hurtig at lave.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skyl squashen, og skær den i små tern. Pil løget, og skær det i tynde skiver.
Steg squash, løg og majs i smør på en pande, der kan tåle at komme i ovnen, i 3-5 minutter, til de afgiver lidt væske. Krydr med timian, salt og peber.
Pisk æg, fløde og friskrevet parmesan sammen i en skål, krydr med salt og peber, og hæld det over grøntsagerne på panden. Sæt panden i ovnen, og bag æggekagen i ca. 15 minutter, til den er fast og gylden.
Skær bacon i skiver, og steg dem sprøde på en varm pande. Afdryp på fedtsugende papir. Skyl purløg.
Anret den sprøde bacon oven på æggekagen sammen med klippet purløg, og servér med rugbrød.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar