Squash-æggekage med majs, bacon og purløg
16. oktober 2020
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Æggekage smager altid skønt, og så er den tilmed både nem og hurtig at lave.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skyl squashen, og skær den i små tern. Pil løget, og skær det i tynde skiver.
Steg squash, løg og majs i smør på en pande, der kan tåle at komme i ovnen, i 3-5 minutter, til de afgiver lidt væske. Krydr med timian, salt og peber.
Pisk æg, fløde og friskrevet parmesan sammen i en skål, krydr med salt og peber, og hæld det over grøntsagerne på panden. Sæt panden i ovnen, og bag æggekagen i ca. 15 minutter, til den er fast og gylden.
Skær bacon i skiver, og steg dem sprøde på en varm pande. Afdryp på fedtsugende papir. Skyl purløg.
Anret den sprøde bacon oven på æggekagen sammen med klippet purløg, og servér med rugbrød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk