Spyd med teriyaki-marineret laks

28. september 2022 af .

Foto: Betina Hastoft

Små japanskinspirerede laksespyd med friske forårsløg. Servér spyddene på en frisk bund af japanske nudler og sesamsauce.

Ingredienser

Udstyr

Grillspyd

Sådan gør du

Skær laksefileten i mindre tern, og vend dem i teriyakisauce i en skål. Skyl forårsløg, og skær dem i lange, skrå skiver.
Fordel skiftevis laksestykker og forårsløg på spyddene, og grill dem i ca. 2 minutter på hver side på en (grill)pande, til de tager farve.
Kog nudlerne i en gryde efter pakkens anvisning, og lad dem afdryppe let i en sigte. Skyl og hak forårsløg, og vend dem sammen med nudlerne i en skål.
Rør sesamolie, sojasauce og limesaft sammen til en dressing i en anden skål, og dryp den over nudlerne.
Anret nudlerne på tallerkener, og fordel laksespyddene ovenpå. Skyl og hak koriander, drys dem over sammen med sesamfrø, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar