Spyd med rejer og melon

19. marts 2021 af .

Foto: Martin Tanggaard

Haps, haps, haps! Det er svært at stoppe, når man først har smagt et af de her spyd med rejer og melon. De små spyd er perfekte til en let sommermiddag eller på en festlig buffet.

Bemærk
Marineringstid: 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær melonen i tern, eller brug en melonske til at lave melonkugler.
Riv limeskallen, og pres saften. Hak chilien og korianderen fint.
Vend rejerne i limeskal, limesaft, chili, koriander, salt og peber.
Lad rejerne marinere i køleskabet i 30 minutter.
Sæt melon og rejer på spyddene, og servér dem.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar