Spyd med rejer og melon
19. marts 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Haps, haps, haps! Det er svært at stoppe, når man først har smagt et af de her spyd med rejer og melon. De små spyd er perfekte til en let sommermiddag eller på en festlig buffet.
Bemærk
Marineringstid: 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær melonen i tern, eller brug en melonske til at lave melonkugler.
Riv limeskallen, og pres saften. Hak chilien og korianderen fint.
Vend rejerne i limeskal, limesaft, chili, koriander, salt og peber.
Lad rejerne marinere i køleskabet i 30 minutter.
Sæt melon og rejer på spyddene, og servér dem.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Prøv også: 3 slags pindemadder