Spyd med melon, skinke og mozzarella
Kombinationen af lufttørret skinke og melon er lidt af en klassiker, både i det italienske køkken, hvor den stammer fra, og i det danske. Toppet med mozzarella har du både det bløde, det søde og det salte, en kombination, der forklarer rettens klassikerstatus.
![Spyd med melon, skinke og mozzarella](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/spyd-med-melon-skinke-og-mozzarella_8955.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5631067368590716&fp-y=0.42844564624763853&fp-z=1.1444442892192535)
0-30 min.
(1)
October 6, 2020 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
Udstyr
- Træspyd
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: 3 slags pindemadder