Spyd med melon, skinke og mozzarella

Kombinationen af lufttørret skinke og melon er lidt af en klassiker, både i det italienske køkken, hvor den stammer fra, og i det danske. Toppet med mozzarella har du både det bløde, det søde og det salte, en kombination, der forklarer rettens klassikerstatus.

Spyd med melon, skinke og mozzarella
0-30 min.

(1)

October 6, 2020 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Udstyr

  • Træspyd

Sådan gør du

Tip!

Du kan få en melonske i de fleste isenkræmmere og større supermarkeder. Den er et godt redskab til at opgradere en anretning. Du kan for eksempel lave fine frugtsalater eller bruge skeen til is. Har du ikke en melonske, kan du fint blot skære melonen i firkanter.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'