Sprødstegte søde kartofler med pickles

24. august 2023 af .

Foto: columbus leth

Giv den klassiske fiskefilet konkurrence i form af panerede søde kartofler, der har den smukkeste farve og et knasende ydre.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub de søde kartofler, dup dem tørre med køkkenrulle, og skær dem i tykke skiver.
Vend dem i dybe tallerkner med først mel, derefter sammenpiskede æg og til sidst rasp.
Steg de panerede kartoffelskiver i rigeligt olie på en pande i et par minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde på begge sider. Krydr med med salt.
Skyl og slyng salatbladene. Smør rugbrødsskiverne med smør, og top med salat, sprøde, søde kartofler, pickles og krydderurter. Servér straks med citronbåde.

Tip!

Du kan også bruge persillerod, pastinak eller knoldselleri - i stedet for søde kartofler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar