Sprødstegte søde kartofler med pickles

Giv den klassiske fiskefilet konkurrence i form af panerede søde kartofler, der har den smukkeste farve og et knasende ydre.

Sprødstegte søde kartofler med pickles
0-30 min.

(0)

24. august 2023 af Louisa LorangFoto: columbus leth

Ingredienser

stk.

Panerede kartoffelskiver

søde kartofler
4
hvedemel
2 dl
æg
2
pankorasp
3 dl
Rigeligt smagsneutral olie til stegning
salt

Madder

hovedsalat
4 blade
rugbrød
4 skiver
smør
pickles
4 spsk.
frisk dild
2 håndfulde
karse
4 spsk.
citroner
1

Sådan gør du

Panerede kartoffelskiver

Skrub de søde kartofler, dup dem tørre med køkkenrulle, og skær dem i tykke skiver.
Vend dem i dybe tallerkner med først mel, derefter sammenpiskede æg og til sidst rasp.
Steg de panerede kartoffelskiver i rigeligt olie på en pande i et par minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde på begge sider. Krydr med med salt.

Madder

Skyl og slyng salatbladene. Smør rugbrødsskiverne med smør, og top med salat, sprøde, søde kartofler, pickles og krydderurter. Servér straks med citronbåde.

Tip!

Du kan også bruge persillerod, pastinak eller knoldselleri - i stedet for søde kartofler.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'