Sprødstegte søde kartofler med pickles
Giv den klassiske fiskefilet konkurrence i form af panerede søde kartofler, der har den smukkeste farve og et knasende ydre.

0-30 min.
(0)
24. august 2023 af Louisa LorangFoto: columbus leth
Ingredienser
stk.
Panerede kartoffelskiver
- søde kartofler
- 4
- hvedemel
- 2 dl
- æg
- 2
- pankorasp
- 3 dl
- Rigeligt smagsneutral olie til stegning
- salt
Madder
- hovedsalat
- 4 blade
- rugbrød
- 4 skiver
- smør
- pickles
- 4 spsk.
- frisk dild
- 2 håndfulde
- karse
- 4 spsk.
- citroner
- 1
Sådan gør du
Panerede kartoffelskiver
Skrub de søde kartofler, dup dem tørre med køkkenrulle, og skær dem i tykke skiver.
Vend dem i dybe tallerkner med først mel, derefter sammenpiskede æg og til sidst rasp.
Steg de panerede kartoffelskiver i rigeligt olie på en pande i et par minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde på begge sider. Krydr med med salt.
Madder
Skyl og slyng salatbladene. Smør rugbrødsskiverne med smør, og top med salat, sprøde, søde kartofler, pickles og krydderurter. Servér straks med citronbåde.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner