Sprødstegte søde kartofler med pickles
24. august 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: columbus leth
Giv den klassiske fiskefilet konkurrence i form af panerede søde kartofler, der har den smukkeste farve og et knasende ydre.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub de søde kartofler, dup dem tørre med køkkenrulle, og skær dem i tykke skiver.
Vend dem i dybe tallerkner med først mel, derefter sammenpiskede æg og til sidst rasp.
Steg de panerede kartoffelskiver i rigeligt olie på en pande i et par minutter på hver side, til de er gyldne og sprøde på begge sider. Krydr med med salt.
Skyl og slyng salatbladene. Smør rugbrødsskiverne med smør, og top med salat, sprøde, søde kartofler, pickles og krydderurter. Servér straks med citronbåde.
Tip!
Du kan også bruge persillerod, pastinak eller knoldselleri - i stedet for søde kartofler.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk