Sprødstegt torsk med quinoa, coleslaw og koriandercreme

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Paneret fisk går man sjældent galt i byen med, og når du sætter det sammen med quinoa, avocado og en cremet coleslaw, er sundhedsværdien også helt i top.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og hak forårsløg. Pres saften af limefrugten. Blend forårsløg, skyr, olie, limesaft og plukket koriander i en blender eller minihakker. Smag til med honning, salt og peber. Skyl og snit spidskålen fint. Vend halvdelen af cremen sammen med spidskålen, og gem resten i en skål. Sæt coleslaw og koriandercreme på køl, indtil det skal serveres.
Kog quinoa efter pakkens anvisning.
Dup torskefileterne tørre med køkkenrulle, og skær dem i mundrette tern. Bland hvedemel, paprika, chili, salt og peber i en dyb tallerken. Vend torskestykkerne i blandingen, så de er helt dækkede, og ryst forsigtigt overskydende mel af.
Steg torskestykkerne i smør og olie på en pande i et par minutter, til de er gyldne og gennemstegte. Drys evt. med lidt ekstra salt.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær avocadokødet i skiver. Anret quinoa, torsk, coleslaw, avocado og blåbær i dybe tallerkener eller skåle. Servér med limefrugt skåret i både, frisk koriander og resten af koriandercremen.

Tip!

Udskift quinoa med brune ris, hvis du gerne vil skære lidt af prisen. Brune ris giver ligesom quinoa masser af fylde og mæthed og har en dyb og rund smag.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar