Sprødstegt torsk med quinoa, coleslaw og koriandercreme
Paneret fisk går man sjældent galt i byen med, og når du sætter det sammen med quinoa, avocado og en cremet coleslaw, er sundhedsværdien også helt i top.
![Sprødstegt torsk med quinoa, coleslaw og koriandercreme](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/sprodstegt-torsk-med-quinoa-coleslaw-og-koriandercreme_4022.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.27197265625&fp-y=0.6441841680129241&fp-z=1.4755661501787842)
31-60 min.
(0)
May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner