Sprødstegt fisk med nudelsalat
1. juni 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Skøn nudelsalat, der får masser af smag fra lime, fiskesauce og chilier, og som passer helt perfekt til den sprødstegte fisk.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg nudlerne i en skål, og hæld kogende vand over. Lad det stå i 5 minutter. Lad herefter nudlerne dryppe af i en si, og hæld dem tilbage i skålen.
Hak chilierne fint. Rør chili, fiskesauce, limesaft og sukker sammen i en skål, og hæld dressingen over nudlerne.
Skræl agurkerne, flæk dem, skrab kernerne ud, og skær agurkerne i skiver. Skræl gulerødderne, og skær dem i lange stænger. Bland agurker og gulerødder med nudlerne.
Fordel nudelsalaten på et fad, og drys peanuts over.
Steg fiskefileterne i lidt olie på en varm pande i 2-3 minutter på hver side, til de er sprøde.
Pil skalotteløgene, og skær dem i fine skiver. Anret fisken oven på nudlerne, og pynt med plukket koriander og skalotteløg.
Tip!
Servér evt. en bid godt, groft brød til denne ret.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk