Sprødstegt fisk med dildmayo
1. marts 2021
af
Line Holt Nielsen.
Foto: Betina Hastoft
Den lyse og milde fisk er her omkranset af en sprød, krydret panering. Den smager derfor ekstra godt, hvis du dypper den i en frisk "sour cream and onion"-inspireret dressing rørt med mayonnaise og dild.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær fisken i portionsstykker.
Pisk ægget let, og bland det med presset hvidløg.
Bland mel, cayennepeber, salt og peber i en dyb tallerken. Vend fiskebarerne i melblandingen, dernæst i æg og til sidst med knuste cornflakes.
Steg dem på alle sider i en blanding af smør og olivenolie, ca. 10 minutter i alt.
Rør mayonnaise og cremefraiche glat. Bland det med finthakket løg og dild (gem lidt til servering),citronsaft, sennep og cayennepeber. Smag til med salt og peber.
Brug dildmayonnaisen som dressing, og servér de friskstegte fisk med kogte kartofler og en grøn salat. Pynt med lidt dild, og dryp citronsaft over retten.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk