Sprødstegt fisk med asparges, radiser og parmesan

24. maj 2023 af .

Foto: Columbus Leth

Sæt en paneret lyssej på menuen, og servér den med en forårsfrisk salat.

Ingredienser

Sådan gør du

Knæk den nederste, træede ende af de grønne asparges, og kassér dem. Skær aspargesene i mindre stykker på skrå. Skyl radiserne, og skær dem i skiver. Pluk dilden, og hak den groft. Skyl citronen, riv skallen fint, og skær citronen i halve.
Skær parmesanen i tynde flager.
Vend asparges, radiser, dild, citronskal og parmesan sammen i en skål. Smag til med citronsaft, olie, salt og peber.
Skær fisken i portionsstykker.
Pisk ægget sammen i en skål, og vend fiskestykkerne i æg og derefter i en skål med rasp.
Steg fiskestykkerne i olie og smør på en pande i ca. 3 minutter på hver side, til de er sprøde og gyldne. Krydr med salt og peber.
Anret salaten i dybe tallerkener, og top med stegt fisk og dild. Dryp med citronsaft, og spis evt. kartofler til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar