Sprødstegt fisk med asparges, radiser og parmesan
24. maj 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: Columbus Leth
Sæt en paneret lyssej på menuen, og servér den med en forårsfrisk salat.
Ingredienser
Sådan gør du
Knæk den nederste, træede ende af de grønne asparges, og kassér dem. Skær aspargesene i mindre stykker på skrå. Skyl radiserne, og skær dem i skiver. Pluk dilden, og hak den groft. Skyl citronen, riv skallen fint, og skær citronen i halve.
Skær parmesanen i tynde flager.
Vend asparges, radiser, dild, citronskal og parmesan sammen i en skål. Smag til med citronsaft, olie, salt og peber.
Skær fisken i portionsstykker.
Pisk ægget sammen i en skål, og vend fiskestykkerne i æg og derefter i en skål med rasp.
Steg fiskestykkerne i olie og smør på en pande i ca. 3 minutter på hver side, til de er sprøde og gyldne. Krydr med salt og peber.
Anret salaten i dybe tallerkener, og top med stegt fisk og dild. Dryp med citronsaft, og spis evt. kartofler til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk