Sprøde wontoner med rejer
4. oktober 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Sprøde wontoner er lækre som snacks eller en lille forret. Du kan også dampe dem, hvis du ikke er vild med friture.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og flæk chilien, og fjern frø og mellemvægge. Blend den sammen med rejer, kylling og koriander i en foodprocessor eller en minihakker. Rør sukker, fiskesauce og limesaft i farsen.
Læg 1 stor teskefuld fars på hvert stykke wontondej, og luk dejen sammen til en lille pose, eller fold den sammen som en kuvert. Luk den med lidt melklister, så den ikke åbner sig under stegning.
Steg de små wontoner i en gryde med rigeligt, varm olie. Steg dem i 2-3 minutter, til de er gyldne og sprøde, og farsen er gennemtilberedt.
Pluk imens mynte og koriander groft. Skyl og pluk salaten, og anret det hele med bønnespirer i en skål.
Skyl chilien, og skær den i tynde skiver. Skyl limefrugterne, og skær dem i skiver. Drys begge dele over salaten.
Servér varme wontoner med chilisauce og evt. fiskesauce.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk