Sprøde vafler

20. september 2021 af .

Foto: Peter Kam

Vil du bage rigtigt sprøde vafler, skal du hælde danskvand i dejen. Det lyder måske underligt, men de mange små bobler gør dejen ekstra luftig, og luftig dej giver de sprødeste vafler, som du kan forestille dig.

Ingredienser

Sådan gør du

Pisk mel, salt, vaniljepulver og danskvand sammen med en elpisker i en skål.
Pisk fløden til luftigt skum i en skål med en elpisker.
Vend piskefløden i dejen med en dejskraber.
Skyl citronen, og riv skallen fint. Vend skallen i dejen.
Pensl vaffeljernet med smør, og bag vaflerne gyldne.
Servér vaflerne med cremefraiche, lemoncurd og friske timianblade.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar