Sprøde vafler
20. september 2021
af
Linn Grubbström.
Foto: Peter Kam
Vil du bage rigtigt sprøde vafler, skal du hælde danskvand i dejen. Det lyder måske underligt, men de mange små bobler gør dejen ekstra luftig, og luftig dej giver de sprødeste vafler, som du kan forestille dig.
Ingredienser
Sådan gør du
Pisk mel, salt, vaniljepulver og danskvand sammen med en elpisker i en skål.
Pisk fløden til luftigt skum i en skål med en elpisker.
Vend piskefløden i dejen med en dejskraber.
Skyl citronen, og riv skallen fint. Vend skallen i dejen.
Pensl vaffeljernet med smør, og bag vaflerne gyldne.
Servér vaflerne med cremefraiche, lemoncurd og friske timianblade.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk