Sprøde torskeloins med ærtepuré

27. oktober 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Frossen fisk og frosne grøntsager kan købes til fornuftige priser, og de kan snildt forvandles til de lækreste retter.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem møre i en gryde med letsaltet vand i ca. 15 minutter. Afdryp.
Smelt smørret på en pande. Skyl og hak persille fint. Vend kartoflerne rundt i smør og persille. Anret i en skål, og drys med flagesalt.
Læg de frosne ærter i en skål, hæld kogende vand over, og lad dem stå i 2 minutter, til de er optøet. Afdryp.
Blend ærterne til puré i en blender sammen med olie. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Optø torskeloinsene, og dup dem tørre med køkkenrulle. Krydr med salt og peber, og vend dem i rasp.
Steg de panerede torskestykker i smør på en pande i ca. 3 minutter på hver side, til de er gennemstegt.
Anret de sprøde torskestykker med smørstegte kartofler og ærtepuré, og pynt med friske ærteskud. 

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar