Sprøde surdejsboller med fuldkorn
Surdejen giver en saftig krumme og en fyldig smag til disse lækre boller. Rør surdejen sammen dagen før – så kan du bage lækre boller næste dag!
![Sprøde surdejsboller med fuldkorn](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/sprode-surdejsboller-med-fuldkorn_4281.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
March 11, 2019 af Inge SkovdalFoto: Inge Skovdal, Skovdal Nordic
Bemærk:Hviletid, surdej: Natten over. Hævetid: 30 minutter.
Ingredienser
stk.
Udstyr
- muffinforme af silikone
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner