Sprøde spinatruller med tomatdip og quinoasalat

15. februar 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Grøn aftensmad med hjemmelavede fillodejsruller fyldt med spinat og feta. Ved siden af kommer en simpel salat og cremet dip.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og tør spinaten, pluk de groveste stilke fra, og hak spinaten groft. Pil rødløget, og skær det i små tern. Bryd fetaen i små stykker.
Steg spinaten og halvdelen af rødløgsternene (gem resten til quinoasalaten) i olie på en pande i 1 minut. Tag det af panden, og afkøl let. Vend spinatblandingen med feta i en skål, og krydr med peber.
Skær fillodejen i ca. 12 x 12 cm. Brug 2 tynde fillodejstykker til hver rulle. Fordel 1 spsk. spinat-fetafyld i centrum af hvert stykke fillodej. Fold kanterne ind, og rul dejen sammen til små ruller.
Steg spinatrullerne på en pande i rigeligt olie i 3-4 minutter, og vend dem undervejs, så de bliver gyldne og sprøde på alle sider. Afdryp på fedtsugende papir. Drys med salt.
Skyl og kog quinoaen efter anvisningen på emballagen. Skyl og tør salaterne. Skyl tomaterne, og skær dem i halve.
Vend kogt quinoa med salaterne, citronsaft og olie. Anret på et fad, og top med tomater og resten af rødløgsternene.
Rør græsk yoghurt med presset hvidløg, ketchup, paprika, citronsaft, chili og salt i en skål. Servér sprøde spinatruller med lun quinoasalat og tomatdip.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar