Sprøde sellerichips
7. juli 2021
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
Vidste du, at du kan trylle en stor knoldselleri om til lækre og sprøde chips? Knoldsellerien får en helt anden smag og konsistens efter en svømmetur i ønskebrønden!
Ingredienser
Sådan gør du
Skræl sellerien. Skær sellerien ud i julienne, så du får tynde strimler.
Varm olien op i en gryde, og steg lidt af sellerien gylden ad gangen.
Læg sellerien på et fedtsugende papir.
Drys salt over sellerien, og servér.
Tip!
Vil du variere dine hjemmelavede chips, kan du drysse en smule chili eller paprikapulver over de færdige chips.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk