Sprøde salatblade med rejer og dildcreme
5. april 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: Columbus Leth
Den gode, gamle rejecocktail i en hapsevenlig version, der kan spises i én mundfuld. Servér som en snack eller lille forret inden middagen, og skyl ned med et koldt glas hvidvin.
Ingredienser
Udstyr
1 sprøjtepose
Sådan gør du
Pisk cremefraichen med en elpisker i en skål, til den bliver endnu tykkere. Smag den til med sennep, citronsaft, fintrevet citronskal, finthakket dild, tørret dild, salt og peber.
Fyld cremen i en sprøjtepose.
Flæk avocadoen, fjern stenen, og skær kødet i små tern. Vend dem med citronsaft og honning i en skål.
Skyl og slyng salatbladende, pil dem fra hinanden, og sæt dem på et fad. Sprøjt dildcreme i alle salatbladende, og top med avocadotern og rejer. Pynt med dild og karse.
Servér straks med små citronbåde og evt. brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk