Sprøde rabarberruller med vaniljeis

14. juni 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Lav evt. en dobbelt portion rabarber, så du har til topping på skyren eller en hurtig rabarbertrifli.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skyl rabarberne, og skær dem i 1 cm lange stykker. Læg dem i et ovnfad, drys med sukker, og vend rundt.
Bag rabarberstykkerne i ovnen ca. 15 minutter, til de er let møre. Afdryp i en sigte, men gem saften til drinks eller saftevand.
Riv marcipanen groft.
Skær fillodejen i firkanter på ca. 12 x 15 cm, så der bliver 16 firkanter i alt. Læg 2 lag fillodej sammen, og top med revet marcipan, bagte rabarber og lidt citronskal. Fold siderne ind, og rul sammen, så det ligner fine forårsruller.
Læg rabarberrullerne på en bageplade med bagepapir. Pensl dem med smeltet smør, og drys med flormelis. Bag dem gyldne og sprøde i ovnen i 12-15 minutter.
Servér sprøde rabarberruller med vaniljeis og blåbær, og drys med grofthakkede mandler og lidt mynte.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar