Sprøde pakoras

2. februar 2023 af .

Foto: Lene Samsø

Nem og sprød snack, perfekt som forret. Brug de grøntsager, du har liggende – f.eks. broccoli, squash, løg, blomkål og fennikel.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl blomkål, pil løg, og rens fennikel. Skær alle grøntsagerne i små tern, og fordel dem i en skål.
Bland kikærtemel, gurkemeje, garam masala og salt sammen i en skål. Tilsæt vand, og rør, til dejen er ensartet. Vend grøntsagerne godt rundt i dejen.
Varm olie op i en stor, dyb pande. Steg spiseskefulde af dejen i den dybe pande, til de er sprøde og gyldne på begge sider. Der bliver ca. 25 stk. pakoras i alt.
Læg de sprøde pakoras på fedtsugende papir, drys dem med chiliflager og salt, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar