Sprøde pakoras
2. februar 2023
af
Ditte Ingemann.
Foto: Lene Samsø
Nem og sprød snack, perfekt som forret. Brug de grøntsager, du har liggende – f.eks. broccoli, squash, løg, blomkål og fennikel.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl blomkål, pil løg, og rens fennikel. Skær alle grøntsagerne i små tern, og fordel dem i en skål.
Bland kikærtemel, gurkemeje, garam masala og salt sammen i en skål. Tilsæt vand, og rør, til dejen er ensartet. Vend grøntsagerne godt rundt i dejen.
Varm olie op i en stor, dyb pande. Steg spiseskefulde af dejen i den dybe pande, til de er sprøde og gyldne på begge sider. Der bliver ca. 25 stk. pakoras i alt.
Læg de sprøde pakoras på fedtsugende papir, drys dem med chiliflager og salt, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk