Sprøde osteruller med za'atar
Rullerne er fyldt med halloumiost, som bevarer den faste konsistens, når den bliver opvarmet. Servér dem gerne som en snack eller som en deleret.

0-30 min.
(0)
30. juli 2020 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Stine Christiansen
Ingredienser
personer
Sprøde osteruller
- halloumi-grillost
- 250 g
- frisk mynte
- 1 håndfulde
- forårsrulledej (19 x 19 cm)
- 10 ark
- olivenolie til pensling
- 2 spsk.
- za'atar-krydderiblanding
- 1 spsk.
Yoghurtdip
- græsk yoghurt 10 %
- 2 dl
- olivenolie
- 1 spsk.
- za'atar-krydderiblanding
- ½ tsk.
Sådan gør du
Sprøde osteruller
Tænd ovnen på 215°, og læg bagepapir på en bageplade. Skær halloumiosten i 10 aflange bjælker. Hak myntebladene groft.
Læg 1 stykke forårsrulledej på et skærebræt, så 1 af de spidse hjørner vender ind mod dig selv.
Læg en ostebjælke og lidt mynte på den nederste del af dejen, og fold det nederste, spidse hjørne op over fyldet. Rul forårsrullen halvt sammen, og fold herefter siderne ind mod midten.
Dup den sidste frie kant med lidt vand, og rul forårsrullen stramt sammen, så den er helt lukket. Fortsæt på samme måde med resten af papiret og fyldet.
Fordel forårsrullerne på bagepladen, pensl dem med olie, og drys med za’atar. Bag forårsrullerne i ovnen i ca. 15 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Yoghurtdip
Hæld græsk yoghurt i en skål, dryp med olie og drys med za’ater. Servér osterullerne varme med yoghurtdippen til.
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner