Sprøde osteruller med za'atar

Rullerne er fyldt med halloumiost, som bevarer den faste konsistens, når den bliver opvarmet. Servér dem gerne som en snack eller som en deleret.

Sprøde osteruller med za'atar
0-30 min.

(0)

30. juli 2020 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Stine Christiansen

Ingredienser

personer

Sprøde osteruller

halloumi-grillost
250 g
frisk mynte
1 håndfulde
forårsrulledej (19 x 19 cm)
10 ark
olivenolie til pensling
2 spsk.
za'atar-krydderiblanding
1 spsk.

Yoghurtdip

græsk yoghurt 10 %
2 dl
olivenolie
1 spsk.
za'atar-krydderiblanding
½ tsk.

Sådan gør du

Sprøde osteruller

Tænd ovnen på 215°, og læg bagepapir på en bageplade. Skær halloumiosten i 10 aflange bjælker. Hak myntebladene groft.
Læg 1 stykke forårsrulledej på et skærebræt, så 1 af de spidse hjørner vender ind mod dig selv.
Læg en ostebjælke og lidt mynte på den nederste del af dejen, og fold det nederste, spidse hjørne op over fyldet. Rul forårsrullen halvt sammen, og fold herefter siderne ind mod midten.
Dup den sidste frie kant med lidt vand, og rul forårsrullen stramt sammen, så den er helt lukket. Fortsæt på samme måde med resten af papiret og fyldet.
Fordel forårsrullerne på bagepladen, pensl dem med olie, og drys med za’atar. Bag forårsrullerne i ovnen i ca. 15 minutter, til de er gyldne og sprøde.

Yoghurtdip

Hæld græsk yoghurt i en skål, dryp med olie og drys med za’ater. Servér osterullerne varme med yoghurtdippen til.

Tip!

Za’atar er en mellemøstlig krydderiblanding, som typisk består af timian eller oregano, salt, sesamfrø og sumak. Za’atar bruges f.eks. som krydderi på kød, pizza og brød, og det varierer fra region til region, om man laver sin krydderiblanding med timian eller oregano.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'