Sprøde ostekugler med chorizo
3. juli 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Små sprøde ostefrikadeller med ricotta, spinat og chorizo, der er helt perfekte i madpakken eller på buffetbordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Rør ricottaen med friskrevet parmesan, det meste af melet og æggene.
Pil skindet af chorizoen, og hak kødet fint. Skyl spinaten, nip den, og hak den fint. Pil og hak hvidløg.
Steg chorizo, hvidløg og spinat i halvdelen af olien i en lille gryde i 1 minut, og vend det i ricottablandingen. Krydr med salt og peber.
Form dejen til kugler med en diameter på ca. 5 cm, og rul dem i resten af melet.
Kom et par stykker ad gangen i en gryde med kogende vand, og lad dem koge i ca. 1 minut.
Lad dem dampe af og tørre på en tallerken, og steg dem så gyldne i smør og olie på en pande i ca. 15 minutter.
Nyd dem som snack, eller servér en grøn salat til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk