Sprøde myslibarer

5. marts 2020 af .

Foto: Betina Hastoft

Det er faktisk nemt at lave sine egne myslibarer, og så smager de så meget bedre end de færdigkøbte. Denne udgave er med mysli, mandler og kakaonibs. Mums!

Ingredienser

Udstyr

1 foliebakke, ca. 15 x 15 cm

Sådan gør du

Varm ovnen op til 150°. Bland mysli, mandelmel, abrikoser, granatæblekerner, grofthakkede mandler og kakaonips.
Smelt honning, kokosolie og vaniljeessens sammen i en gryde. Rør mysliblandingen i, og bland det grundigt rundt.
Kom massen i en lille foliebakke beklædt med bagepapir, og tryk det godt sammen.
Bag mandel-mysli-baren i ca. 20 minutter.
Lad den køle af, og skær den i stykker med en meget skarp kniv.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar