Sprøde myslibarer
Det er faktisk nemt at lave sine egne myslibarer, og så smager de så meget bedre end de færdigkøbte. Denne udgave er med mysli, mandler og kakaonibs. Mums!
![Sprøde myslibarer](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/sprode-myslibarer_6729.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.43333333333333335&fp-y=0.4749560379080756&fp-z=1.3392857142857142)
0-30 min.
(0)
March 5, 2020 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft
Ingredienser
personer
Udstyr
- 1 foliebakke, ca. 15 x 15 cm
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Hjemmelavet ristet mysli på panden