Sprøde myslibarer
5. marts 2020
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Det er faktisk nemt at lave sine egne myslibarer, og så smager de så meget bedre end de færdigkøbte. Denne udgave er med mysli, mandler og kakaonibs. Mums!
Ingredienser
Udstyr
1 foliebakke, ca. 15 x 15 cm
Sådan gør du
Varm ovnen op til 150°. Bland mysli, mandelmel, abrikoser, granatæblekerner, grofthakkede mandler og kakaonips.
Smelt honning, kokosolie og vaniljeessens sammen i en gryde. Rør mysliblandingen i, og bland det grundigt rundt.
Kom massen i en lille foliebakke beklædt med bagepapir, og tryk det godt sammen.
Bag mandel-mysli-baren i ca. 20 minutter.
Lad den køle af, og skær den i stykker med en meget skarp kniv.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Hjemmelavet ristet mysli på panden