Sprøde kyllingelår med auberginefritter og raita-dip
Hvis du har en pose kikærtemel i skabet, MÅ du prøve denne magiske opskrift. Med ganske få ingredienser bliver det proteinrige mel til en dej, der gør grøntsager knasende sprøde og smagfulde.
![Sprøde kyllingelår med auberginefritter og raita-dip](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/sprode-kyllingelar-med-auberginefritter-og-raita-dip_551.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.4024658203125&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
May 31, 2018 af Emma MartinyFoto: Nina Malling
Bemærk:Ovntid: 30 minutter.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner