Sprøde kyllingefileter med grønkålsslaw
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Sprøde kyllingefileter smager skønt med den grove grønkålsslaw. Det er et sundt og mættende måltid, der med sikkerhed bliver populært.
Bemærk
Marinering: Mindst 1 time.
Ingredienser
Sådan gør du
Læg kyllingefileter i en skål med kærnemælk i mindst 1 time på køl, gerne længere.
Skræl rødbederne, og skær dem i mindre stykker. Vend dem med olie, salt og peber i en lille bradepande. Bag dem i en 200° varm ovn i 35-40 minutter.
Skyl og rib grønkålen. Snit grønkål og rødkål fint. Skyl æbler, og skær dem i tynde både. Pres saften af appelsinen. Bland de bagte rødbeder med grønkål, rødkål, æbler, appelsinsaft, salt og peber.
Bland hvedemel, cayennepeber, salt og peber. Vend de marinerede kyllingefileter i melblandingen. Steg dem i rigeligt olie på en pande, til de er gyldne og sprøde. Læg dem på et stykke fedtsugende papir.
Servér kyllingefileterne med grønkålsslaw.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk