Sprøde kiks med frø
30. august 2018
af
Susanne Palmqvist.
Foto: AOP
Det er nemt og tager kun 10 minutter at lave de her små kiks. Brug dem fx som små hapser serveret med tapenade, og servér dem før maden til en drink.
Ingredienser
Sådan gør du
Rul butterdejen ud på en plade med ekstra bagepapir under.
Prik dejen med en gaffel. Pisk ægget sammen, og pensl hele overfladen.
Bland frø og salt, og drys det over i et tæt lag.
Skær dejen igennem i rudemønster med en skarp kniv (brug en pizzaskærer, hvis du har sådan en).
Varm ovnen op til 210°. Bag kiksene på næstnederste rille i 20-25 minutter, til de er gyldne og hævet fint op.
Lad dem afkøle på en rist.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk