Sprøde kiks med frø

30. august 2018 af .

Foto: AOP

Det er nemt og tager kun 10 minutter at lave de her små kiks. Brug dem fx som små hapser serveret med tapenade, og servér dem før maden til en drink.

Ingredienser

Sådan gør du

Rul butterdejen ud på en plade med ekstra bagepapir under.
Prik dejen med en gaffel. Pisk ægget sammen, og pensl hele overfladen.
Bland frø og salt, og drys det over i et tæt lag.
Skær dejen igennem i rudemønster med en skarp kniv (brug en pizzaskærer, hvis du har sådan en).
Varm ovnen op til 210°. Bag kiksene på næstnederste rille i 20-25 minutter, til de er gyldne og hævet fint op.
Lad dem afkøle på en rist.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar