Sprøde grøntsagsfritter med parmesan

29. juni 2023 af .

Foto: Peter Kam

Grøntsagsfritter er lækkert tilbehør, som kan serveres til det meste – en god bøf, et stykke stegt kylling eller som del af et vegetarisk måltid.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 225°. Skyl bønner og sugarsnaps, og nip de spidse ender af.
Vend bønner og sugarsnaps sammen med presset hvidløg, olie, rasp og friskrevet parmesan i en stor skål, og krydr med salt og peber.
Fordel det hele ud på en bageplade med bagepapir i et jævnt lag.
Steg bønner og sugarsnaps i ovnen i ca. 20 minutter, til de er gyldne og sprøde, og vend rundt i dem undervejs. Servér som tilbehør.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar