Sprøde grøntsagsfritter med parmesan
29. juni 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Peter Kam
Grøntsagsfritter er lækkert tilbehør, som kan serveres til det meste – en god bøf, et stykke stegt kylling eller som del af et vegetarisk måltid.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 225°. Skyl bønner og sugarsnaps, og nip de spidse ender af.
Vend bønner og sugarsnaps sammen med presset hvidløg, olie, rasp og friskrevet parmesan i en stor skål, og krydr med salt og peber.
Fordel det hele ud på en bageplade med bagepapir i et jævnt lag.
Steg bønner og sugarsnaps i ovnen i ca. 20 minutter, til de er gyldne og sprøde, og vend rundt i dem undervejs. Servér som tilbehør.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk