Sprøde grønkålschips
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Servér fx de sprøde grønkålschips til en kold velkomstdrink eller som en snack med eksempelvis cremet dip.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 150°.
Skær stokken af grønkålen, og riv eller skær bladene i grove stykker. Skyl bladene, og slyng dem tørre i en salatslynge, eller dup dem tørre i et rent viskestykke.
Vend grønkålsbladene med olivenolie, og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Drys med salt.
Sæt grønkålsbladene i ovnen i 15-20 minutter, til de er sprøde. Hold øje med dem undervejs, så de ikke pludselig bliver for sorte, og vend rundt i dem jævnligt.
Tip!
Grønkålchipsene smager også skønt med et drys chiliflager.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk