Sprøde fiskefileter med ovnfritter

Steg rødspættefileterne sprøde og lækre, og servér med hjemmelavede fritter – så vil selv fiskeforskrækkede elske retten.

Sprøde fiskefileter med ovnfritter
0-30 min.

(0)

May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Fisk vendt i mel og stegt på panden kaldes en “meuniérestegning” (udtales mønjér). Det er en mindre fed stegemetode end en panering med mel, æg og rasp, som suger masser af fedtstof. Fordi der ikke er et tykt lag panering, kan du bedre smage fiskens sarte smag. Vend først fisken i melet lige før stegning, og læg dem ikke oven på hinanden, når de først er vendt i melet, da de så vil klistre sammen. Sørg for, at fileterne er foldet sammen på den lange led med skindsiden indad. På denne måde fylder de meget mindre på panden, så du kan stege flere ad gangen. Du undgår også, at fisken bliver tør.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'