Sprøde fetaruller

27. april 2023 af .

Foto: Rikke Westesen

Bliv glad i maven med disse sprøde fetaruller, som er nemme at lave. Opskriften giver 12-18 stk.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skyl og hak spinat. Smuldr fetaen i grove stykker i en skål, og rør den sammen med spinaten.
Skær eller klip fillodejen til mindre ark på ca. 20 x 18 cm. Pensl olivenolie rundt i kanten af hvert ark, og fyld en stor tsk. fetafyld på hvert ark. Rul dem sammen som små forårsruller.
Bag rullerne i ovnen i 10-15 minutter, eller til de er sprøde og gyldne.
Pres saften af citronen. Lun citronsaft, honning og chiliflager i en lille gryde.
Servér de varme fetaruller med den lune honning.

Tip!

Du kan også friturestege rullerne, men sørg altid for at lukke rullerne grundigt, uanset om du laver dem i ovn eller på panden.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar