Sprøde fetaruller
27. april 2023
af
Louisa Lorang.
Foto: Rikke Westesen
Bliv glad i maven med disse sprøde fetaruller, som er nemme at lave. Opskriften giver 12-18 stk.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skyl og hak spinat. Smuldr fetaen i grove stykker i en skål, og rør den sammen med spinaten.
Skær eller klip fillodejen til mindre ark på ca. 20 x 18 cm. Pensl olivenolie rundt i kanten af hvert ark, og fyld en stor tsk. fetafyld på hvert ark. Rul dem sammen som små forårsruller.
Bag rullerne i ovnen i 10-15 minutter, eller til de er sprøde og gyldne.
Pres saften af citronen. Lun citronsaft, honning og chiliflager i en lille gryde.
Servér de varme fetaruller med den lune honning.
Tip!
Du kan også friturestege rullerne, men sørg altid for at lukke rullerne grundigt, uanset om du laver dem i ovn eller på panden.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk