Sprøde edamamebønner med chili og parmesan
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Sprød, krydret og supernem at lave – denne velkomstsnack bliver hurtigt en klassiker i dit køkken.
Bemærk
For at opnå det bedste resultat med disse lækre snacks er det vigtigt at bruge frosne edamamebønner – dvs. at bønnerne ikke skal tøs op før brug.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 215°, og beklæd en bageplade med bagepapir.
Fordel de frosne edamamebønner på bagepladen, og drys med salt, peber, chiliflager og fintrevet parmesan.
Dryp med olie, og vend det hele godt sammen med hænderne.
Bag edamamebønnerne i ovnen i 15-20 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Afkøl, og servér i en skål som snack til velkomstdrinken.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk