Sprøde edamamebønner med chili og parmesan
Sprød, krydret og supernem at lave – denne velkomstsnack bliver hurtigt en klassiker i dit køkken.
![Sprøde edamamebønner med chili og parmesan](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/sprode-edamamebonner-med-chili-og-parmesan_1101.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.4522141606204653&fp-z=1)
0-30 min.
(4)
May 31, 2018 af Camilla Biesbjerg MarkussenFoto: Betina Hastoft
Bemærk:For at opnå det bedste resultat med disse lækre snacks er det vigtigt at bruge frosne edamamebønner – dvs. at bønnerne ikke skal tøs op før brug.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner