Sprøde brødcroutoner

Brødcroutoner er et dejligt sprødt indslag til en suppe eller salat og kan laves af både rugbrød og hvedebrød.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200º.
Skær brødet i tern, og vend dem sammen med oregano, salt og olivenolie.
Fordel brødternene på en bageplade med bagepapir, og steg dem gyldne og sprøde i ovnen i ca. 6-8 minutter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
21. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar