Sprøde brød med svampepuré
19. november 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Champignoner, hvidløg og timian giver den skønneste smagskombination i denne cremede svampepuré, der serveres på ristet brød.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens champignonerne, og skær dem i kvarte. Pil hvidløget, og skær det i skiver.
Steg svampe, hvidløg og timian på en pande med olie i 5-8 minutter. Krydr med salt og peber.
Blend pandens indhold i en minihakker eller foodprocessor, og smag til med salt og peber.
Udstik evt. toastbrødet i cirkler, og smør dem med lidt smør på begge sider. Rist brødene gyldne på en pande.
Top de sprøde brød med svampepuré og frisk timian. Servér som forret, snack eller på en buffet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk