Sprøde brød med svampepuré

19. november 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Champignoner, hvidløg og timian giver den skønneste smagskombination i denne cremede svampepuré, der serveres på ristet brød.

Ingredienser

Sådan gør du

Rens champignonerne, og skær dem i kvarte. Pil hvidløget, og skær det i skiver.
Steg svampe, hvidløg og timian på en pande med olie i 5-8 minutter. Krydr med salt og peber.
Blend pandens indhold i en minihakker eller foodprocessor, og smag til med salt og peber.
Udstik evt. toastbrødet i cirkler, og smør dem med lidt smør på begge sider. Rist brødene gyldne på en pande.
Top de sprøde brød med svampepuré og frisk timian. Servér som forret, snack eller på en buffet.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar