Sprøde brød med artiskok og parmaskinke

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

En lækker lille snack gør sultne gæster glade. Den salte parmaskinke klæder artiskokken rigtig godt.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Halvér brødskiverne, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Dryp brødet med olie, og drys med lidt salt. Bag brødskiverne i ovnen i 5 minutter, til de er sprøde. Lad dem afkøle på en bagerist.
Dræn artiskokkerne, og dup dem let tørre. Fordel dem på brødene.
Skær skinkeskiverne over på midten, fold dem let, og læg dem ovenpå.
Udsten de sorte oliven, hak dem let, og læg dem oven på skinken. Pynt med lidt frisk timian øverst.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar