Sprøde brød med artiskok og parmaskinke
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
En lækker lille snack gør sultne gæster glade. Den salte parmaskinke klæder artiskokken rigtig godt.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 180°. Halvér brødskiverne, og læg dem på en bageplade med bagepapir.
Dryp brødet med olie, og drys med lidt salt. Bag brødskiverne i ovnen i 5 minutter, til de er sprøde. Lad dem afkøle på en bagerist.
Dræn artiskokkerne, og dup dem let tørre. Fordel dem på brødene.
Skær skinkeskiverne over på midten, fold dem let, og læg dem ovenpå.
Udsten de sorte oliven, hak dem let, og læg dem oven på skinken. Pynt med lidt frisk timian øverst.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk