Sprød torsk med smørstegte kartofler og ærtepuré

21. august 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Den milde torsk og den søde ærtepuré gør det nemt at få hele familien til at spise fisk.

Ingredienser

Sådan gør du

Skrub kartoflerne, og kog dem møre i en gryde med letsaltet vand. Afdryp. Smelt smørret på en pande. Skyl, tør og hak persillen. Vend kartoflerne rundt i smørret i et par minutter sammen med persille.
Læg de frosne ærter i en skål, hæld kogende vand over, og lad dem stå i 2 minutter, til de er optøet. Afdryp. Blend ærterne til puré i en blender sammen med olivenolie. Smag til med citronsaft, salt og peber.
Gå torskeloinsene efter for ben. Krydr med salt og peber, og vend dem i rasp.
Steg de panerede torskestykker i smør på en pande i ca. 3 minutter på hver side, til de lige akkurat er gennemstegte.
Skyl og tør ærteskuddene. Servér torskestykkerne med smørstegte kartofler, ærteskud, ærtepuré og citronbåde.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar